Mehmet İNAN / BURSA, () - BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde alkol bağımlısı olduğu öne sürülen 58 yaşındaki Mehmet Bulut, geçirdiği bunalım sonucu 'bu hayata ayak uyduramıyorum' notunu bıraktıktan sonra kendini asarak intihar etti. 
Osmangazi İlçesi Sırameşeler Mahallesi’nde oturan ve emekli olmasına rağmen bir yemek fabrikasında aşçı olarak çalışan Mehmet Bulut, bir buçuk yıl önce eşinden, bir ay önce de işten ayrıldı. 20 Ağustos’ta da kiracı olarak oturduğu evi boşaltacağını ev sahibine bildiren Mehmet Bulut, evdeki eşyaları da sürekli gittiği kahvedeki çaycıya sattı. 3 gündür kendisinden haber alınamayan Mehmet Bulut’un arkadaşları, dün merak edipbirinci kattaki evinin kapısını çaldı. Kapının açılmaması üzerine camdan içeri baktığında Mehmet Bulut’u doğalgaz borusuna bağlı anten kablosunda asılı gören arkadaşları, durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemede, Mehmet Bulut'un 'Tüm organlarımı Devlet Hastanesi’ne bağışlıyorum. Eşyalarımı kahvehanenin ocakçısına bırakıyorum. Bu hayata ayak uyduramıyorum" notunu bıraktıktan sonra intihar ettiği belirlendi.
Mehmet Bulut’un cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı.
FOTOĞRAFLI