Haftanın 7 günü gece saat 22.00 ile sabah 05.00 arasında kumar oynatan bu yerler müşteriyi özel şoförle evinden alıp kumarhaneye taşıyor!
1996 yılında kapılarına resmen kilit vurulan ancak son yıllarda yasadışı olarak bazı evlerde hortlayan kumarhaneler, ‘SMS’ ile müşteri avına çıktı. Güvenlik güçlerinin baskınlarına rağmen sayıları giderek artan ve kumar oynatan söz konusu mekânlardan gönderilen SMS’lerde “Kulübümüz sabah 5’e kadar özel araçlarla hizmet vermektedir” deniliyor. Üstelik gönderilen telefon numaraları da gizli ya da ulaşılamaz değil. SMS’i gönderen numarayı aradığınızda telefona çıkan kumarhane çalışanı telefonda size kumarhanenin tanıtımını ve pazarlamasını yapıyor.

KABAHATLER KANUNU CAYDIRICI DEĞİL

Kumarhanenin adresini veriyor ve ihtiyaç durumunda şoförlü araçlarla istenilen adresten sizi aldırtabileceklerini bildiriyor. “Kumar oynatmanız yasak değil mi” diye sorduğunuzda ise 2-3 yıldır hizmet verdiklerini söylüyorlar. Bazı kumarhanler ise rulet bulundurmadıklarını dolayısıyla polis baskını olması durumunda rulet olmadığı için Kabahatler Kanunu’ndan ufak bir para cezası ödeyerek serbest kalındığı bilgisini veriyor. Söz konusu kumarhanelerin çoğu haftanın 7 günü gece saat 22.00’den sabah saat 05.00’e kadar hizmet veriyor.