Ramazan ALMAÇAYIR/İSTANBUL, () KARTAL'da bir işyerinde yaşanan hırsızlık, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda işyerine gece geç saatte gelen zanlı, önce demirparmaklıkları aşıp balkona çıkıyor. Yüzü maskeli zanlı, görüntülendiğini fark edip kameranın yönünü değiştiriyor.

ÇALDIĞI LAPTOPU GÜZELCE TEMİZLEDİ
Dükkanın ofis bölümüne giren zanlı buradaki güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntüleniyor. Hırsız masanın üzerindeki laptopu alıp yere koyuyor. Ardından elindeki bezle laptopu güzelce temizleyen zanlı, daha sonra da kasayı açıyor. Burada da kamera olduğunu farkeden hırsızlık zanlısı, fişi çekip kamerayı devre dışı bırakıyor.

İŞYERİ SAHİBİ YARDIM İSTEDİ
Sabah işyerine geldiğinde hırsızlık olayını farkeden işyeri sahibi Hüseyin Dağdelen dükkanına üçüncü kez hırsız girdiğini belirtip, yetkililerden yardım istedi. Hüseyin Dağdelen, "Dükkanıma üçüncü kez hırsız girdi, laptop ve televizyonu çaldılar. Görüntülerde yüzü kapalı olan hırsız kamerayı devre dışı bırakıyor. Çaldığı laptopu da elindeki bezle temizliyor. Polisimizden bu olaylarla ilgili yardım istiyoruz. Kamera ve alarm da bu olayları durdurmaya yetmedi" diye konuştu.

(FOTOĞRAF)