İZMİR’in Menemen İlçesi’nde, demir çelik fabrikasında işçi 37 yaşındaki Murat Özger, boş bir arazide dövülüp av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken cesedi çalılarla gizlenen Özger’in eşinin dördüncü çocuğuna hamile olduğu belirtildi.
Olay, Emiralem Mahallesi’ndeki bir arazide dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Murat Özger, iddiaya göre öğle saatlerinde, eşi Nurcan Özger’e aynı fabrikada çalıştığı ve yaklaşık 35 bin lira alacağı olduğu arkadaşlarının yanına parayı almaya gittiğini söyledi. Aradan saatler geçmesine rağmen eşinden haber alamayan Nurcan Özger, durumu eşinin kardeşi Ferhat Özger’e bildirdi. Ağabeyini aramaya çıkan Özger, bir türlü bulamayınca jandarmaya haber verdi.
JANDARMAYA İHBARDA BULUNMUŞLAR
Bu sırada jandarmaya bir kişinin öldürülüp üzerinin çalıyla kapatıldığı ihbarını yapıldı. Bildirilen yere giden jandarma, üç çocuk babası Murat Özger’in cesediyle karşılaştı. Olay yerindeki incelemede, Özger’in önce dövüldüğü, ardından da av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cesedin fark edilmemesi için üzerinin çalıyla kapatıldığı tespit edildi. Acı haberi alan Özger ailesinin fertleri sinir krizi geçirdi. Hamile olan Nurcan Özger fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, jandarmanın Özger ailesinin verdiği bilgiler doğrultusunda, iki şüpheliyi gözaltına aldığı öğrenildi. Jandarmanın cinayetle ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.