İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, yolda kurulan pusuda aracına ateş açılan otomobil kiralama şirketi sahibi 32 yaşındaki Aydın Yılmazer, ağır yaralandı. Yaralı halde kaçmaya çalışan Yılmazer, yaklaşık 600 metre sonra direksiyonda yaşamını yitirdi. Kaçan saldırganın tespit edilerek yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olay, bugün saat 02.00 sıralarında, Çamdibi Semtinde meydana geldi. 5121 Sokak'tan 35 GB 2116 plakalı otomobille geçen Aydın Yılmazer'e, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tabancayla ateş açtı. Ön cam ve sürücü kapısından giren kurşunlarla göğsü ve karnından yaralanan Yılmazer, kurturmak için gaza bastı. Yönetimindeki otomobili Burak Reis Caddesi'ne süren Yılmazer, yaklaşık 600 metre uzaklaşabildikten sonra 83 numara önünde direksiyona yığıldı.
Olayın bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri Yılmazer'in öldüğünü belirledi. Otomobilin etrafını güvenlik şeridiyle çeviren polis, inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrası Yılmazer'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Pusunun kurulduğu noktadaki 3 kovan bulundu. Olayı duyup bölgeye gelen yakınları, Yılmazer'in öldüğünü duyunca sinir krizi geçirdi. Bir yakınının "Alacağı vardı, tehdit ediliyordu" diye bağırdığı duyuldu. Polis ekipleri Yılmazer'e borcunun bulunduğu ileri sürülen A.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Soruşturma sürdürülüyor.

KÖ,YY(KÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)