Akif ARICI/ANTALYA, () - ANTALYA'da polisin arama yaptığı bir araçta 4 kilo 215 gram sentetik uyuşturucu madde Bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Büro Amirliği ekipleri dün Kepez İlçesi'ndeki bir aracı durdurmak istedi. Araçla kaçmaya çalışan 3 şüpheli, daha sonra otomobilden inerek izlerini kaybettirmeye çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından gözaltına alınan 26 yaşındaki S.C., aynı yaştaki E.C. ve 28 yaşındaki Y.C.'nin üzerinde ve otomobilde yapılan aramalarda toplam 843 paketten oluşan piyasa değeri yaklaşık 70 bin lira olan, 4 kilo 215 gram sentetik uyuşturucu maddesi Bonzai ele geçirildi.
Otomobil emniyete ait otoparka çektirilirken, şüpheliler sorguya alındı. Birçok suçtan kayıtları olan ve akraba oldukları belirlenen 3 şüpheli susma haklarını kullanacaklarını söyledi. S.C., E.C. ve Y.C., Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI