Osman URAS/ BODRUM,(Muğla),() - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, Ak Parti gençlik kolları tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 60. doğum günü için hazırlanan pasta kesilerek doğum günü kutlandı. Dilek balonunun da uçurulduğu kutlamaya katılarak pastayı kesen partinin Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, "Gönüllerimizde yer eden uzun adamın doğum günü. Nice, sağlıklı, huzurlu mutlu yıllar diliyorum" dedi.
Ak Parti Bodrum Gençlik Kolları, Başbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 60. doğum gününü kutladı. Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafının yanında, 'Uzun adam, büyük usta, ömrün uzun hedeflerimiz hep büyük olsun, Bodrum Ak Gençlik, nice 60 yaşlara' yazılı yaş pasta kesildi. Erdoğan'a partililerin 'Recep Tayyip Erdoğan' ve 'Dik dur eğilme bu millet seninle' diye tezahürat yaptı. Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, "Bugün genel başkanımız, sayın başbakanımız, sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, büyük ustanın, gönüllerimizde yer eden uzun adamın, milletin adamının doğum günü. Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum ona, milletiyle birlikte" açıklamasının ardından pastayı kesti. Yazgan kesilen pastayı partililere dağıttı.
Ali Server Yazgan, daha sonra gençlerle birlikte dilek balonu uçurmak istedi. Bu sırada Yazgan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hayır dualarını ve başarı dileklerini gönderdiğini belirtti. Yazgan, "İlk dileğimiz 30 Mart'ta zaferle çıkmak, seçimleri kazanmak" dedi.
Yazgan'ın uçurmaya çalıştığı balon uçmadı. Diğer dilek balonlarından da bazıları uçtu bazılarında ise uçurulamadı. Bazı partililerin rüzgarında etkisi ile karayoluna doğru savrulan balonların peşinden koşup uçurmaya çalışması renkli görüntüler oluşturdu.

OU (YY/RT) (FOTOĞRAFLI)