BİTLİS Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan, aralarında şube müdürlerinin de bulunduğu 57 personelin görev yerleri deştirildi. Bitlis Emniyet Müdürü Saim İşlek, "Her teknik direktörün yaptığı gibi ben de takımımda değişiklik yaptım" dedi.
Türkiye genelinde olduğu gibi Bitlis Emniyet Müdürlüğü'nde de son bir ay içerisinde birçok polisin görev yerleri değiştirildi. Evrak Arşiv Şube Müdürü Ahmet Gündüz, Pasaport Şube Müdürlüğü'ne, Hukuk ve Soruşturma Müdürü Osman Şahin Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü'ne, Karakol Amiri Beytullah Ekerbiçer Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne, Tatvan Asayiş Büro Amiri Kürşat Başaran Başoğlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Şaban Doğan Eğitim Şube Müdürlüğü'ne, Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Abdullah Meşe Karakol Amirliği'ne getirildi. Daha önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne görevlendirilen Hasan Hüseyin Bulut ise değişiklikler kapsamında Siber Suçlar Şube Müdürlüğü'ne getirildi.
Yapılan değişikliklerle ilgili açıklamalarda bulunan Bitlis Emniyet Müdürü Saim işlek, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için bu uygulamanın yapıldığını söyledi. Emniyet Müdürü İşlek, "Ben de her teknik direktör gibi kendi takımımda bazı değişiklikler yaptım. Bürolardaki çalışma yoğunluğunun en aza indirmeyi hedefledik" dedi.
Bu arada, Bitlis İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Turabi Eğer'in Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkan Yardımcılığı görevine atandığı da belirtildi.

ÖÇ(FE/SS) (FOTOĞRAFLI)