ŞANLIURFA'da, sulama kanalında bulunan otomobilden 1 yıldan bu yana nikahsız birlikte yaşayan Ömer Kaymaz ile Aysel Övünçoğlu, başlarına tabanca ile birer el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu.
Jandarma ihbar hattına yapılan ihbarda merkeze bağlı Göbeklitepe Köyü yakınlarından geçen Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalında bir otomobil bulunduğunu bildirdi. İhbar üzerine kanala giden güvenlik güçleri su içerisindeki 63 VK 585 plakalı otomobili  çıkardı. Yapılan incelemede, kanala düşen otomobilin kiralık olduğu belirlendi.
OTOMOBİLDE KAN İZLERİ
Kiralama şirketi ile iletişime geçen jandarma, otomobilin Ömer Kaymaz tarafından kiralandığını saptadı. Kaymaz'a ulaşamayan jandarma, yaptığı incelemede otomobilin ön koltuklarında kan izlerine rastladı. Bunun üzerine bölgede araştırmayı derinleştiren jandarma istihbarat timleri, kan izlerinin otomobili kiralayan ve kendisine ulaşılamayan Ömer Kaymaz'a ait olabileceği ihtimaliyle sulama kanalında arama çalışması yapılmasını kararlaştırdı. Jandarma timlerinin çağrısı üzerine Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görevli dalgıç polisler, sulama kanalında arama çalışması yaptı. Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, sulama kanalında Ömer Kaymaz ile 300 metre uzağında Aysel Övünçoğlu'na ait cesetlere ulaşıldı.
BAŞLARINDAN TABANCAYLA ÖLDÜRÜLMÜŞLER
Sulama kanalından çıkarılan Ömer Kaymaz ile Aysel Övünçoğlu'nun başlarına tabancayla birer el ateş edilerek öldürüldüğü saptandı. İnceleme yapan güvenlik güçleri, Kaymaz ile Övünçoğlu'nun, başlarına ateş edildikten sonra otomobilin sulama kanalına itilerek düşürüldüğünü ve cesetlerin akıntıyla sürüklendiğini saptadı. Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada öldürülen evli ve 1 çocuk babası Kaymaz'ın yaklaşık 1 yıldır kendisi gibi cesedi bulunan Övünçoğlu'nun 1 yıldır nikahsız olarak birlikte yaşadığını belirledi.
Sulama kanalında bulunan cesetler otopsi için morga götürülürken, jandarma cinayetin kim veya kimler tarafından neden işlendiğini araştırıyor.