Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da bir gecede 4 evi soyan 18 yaşındaki Sadi Çiçek, 19 yaşındaki Ercan Demir ile 28 yaşındaki Ömer Faruk Şener, devriye gezen ekiplerce yakalandı. Şüphelilerden Sadi Çiçek'in boynundaki 'Nuran' dövmesi dikkat çekti.
Merkez Çukurova İlçesi'nin Huzurevleri Mahallesi'ndeki artan hırsızlık olaylarını önlemeyi amaçlayan ekipler, bölgede uygulama başlattı. Asayiş ekipleri mahalleye giriş yapılan ana caddeleri kapatırken, Hırsızlık Bürosu görevlileri de ara sokaklarda uygulama yaptı. Saat 05.00 sıralarında bir otomobilin çalışır halde beklediğini gören ekipler, kontrol etmek istedi. Ekibi gören otomobilin sürücüsü Ömer Faruk Şener, hızla kaçmaya başladı. Kısa süren takip sonucu Şener yakalandı. Sadi Çiçek ile Ercan Demir'in de bir apartmanın birinci katından atladıkları fark edildi. Ara sokaklarda izlerini kaybettirmek isteyen şüphelilerden Ercan Demir saklandığı kamyonun kasasında, Sadi Çiçek de gittiği evinde yakalandı.  Şüphelilerin kullandığı kiralık otomobilde ve evlerinde yapılan aramalarda, 8 cep telefonu ele geçirildi.
Aynı gecede Toros, Orhangazi, Huzurevleri ve Mahfesığmaz mahallelerinde 4 evden hırsızlık yaptıkları belirlenen Sadi Çiçek, Ercan Demir ile Ömer Faruk Şener sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Boynuna yazdırdığı 'Nuran' dövmesiyle dikkat çeken ve hırsızlık suçlamasını kabul etmeyen Sadi Çiçek, "Beni başkasına benzetmişler. Hırsız değilim" açıklamasını yaptı. 3 şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

FK(OA/BT) (FOTOĞRAFLI)