SAMSUN'da, bilardo salonunda çıkan kavgada 34 yaşındaki Serkan Dere'yi sol bacağından tabancayla yaraladığı iddia edilen 24 yaşındaki Muhittin B., polisin takibi sonucu yakalandı. 
Olay, dün İlkadım İlçesi Kadıköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bilardo solanuna giden Muhittin B. ile oradaki Serkan Dere arasında eski bir husumetten dolayı tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonucu Muhittin B., üzerindeki ruhsatsız tabancayla ateş ederek Serkan Dere'yi sol bacağından yaralayıp olay yerinden kaçtı. Yaralı ise otomobille Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Silahla yaralama olayının ardından harekete geçen polis olaydan sonra kaçan şüpheliyi bugün yakalayıp gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul eden şüpheli, "Kavga sırasında elini beline atınca beni vuracak zannettim. Bu nedenle ben ateş ettim" dedi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.