Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, ()- ESKİŞEHİR'de bıçak tehdidi ile 2 kişinin parasını gasp eden, 2 kişinin de parasını almaya çalışan 19 yaşındaki M.E.Ü. polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.
Yenibağlar Mahallesi Hüsnü Sokak'ta dün saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda M.E.Ü., sokakta karşılaştığı 24 yaşındaki H.Ş.'nin önünü kesip bıçak tehdidi ile bir miktar parasını gasp etti. M.E.Ü. yarım saat sonra Yenibağlar Mahallesi Yılmaz Sokak'ta 17 yaşlarındaki H.B. ve H.C.A.'ya bıçak çekerek para istedi. 2 gençten para alamayan M.E.Ü. kaçtı. Şüpheli M.E.Ü. saat 17.00 sıralarında Yenibağlar Mahallesi Akıcı Sokak'ta bıçak tehdidi ile 24 yaşındaki A.S.'nin bir miktar parasını gasp etti.
Polisler çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinden olayların şüphelisinin M.E.Ü. olduğunu belirledi. M.E.Ü. polisler tarafından dün akşam saatlerinde evinde yakalandı. Gözaltına alınan M.E.Ü. olayın mağdurları tarafından teşhis edildi. Sorgulamasında suçunu itiraf ettiği belirtilen M.E.Ü. gasp ve gaspa teşebbüs suçlarından bugün adliyeye sevk edildi.

  EK(EK/SS) (FOTOĞRAFLI)