DENİZLİ’de, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sol bacağından bıçaklanan 35 yaşındaki Murat Toptamış, otomobiliyle kaçmak isterken kan kaybı nedeniyle kendinden geçince kaza yaptı. Toptamış’ın otomobili, önce karşıdan gelen hafif ticari araca, ardından yol kenarındaki işyerinin çitini aşıp park halinde duran başka bir araca çarparak durabildi. Yaralı Toptamış, hastaneye kaldırılırken kaza yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Kaza, Gümüşçay Mahallesi Hal Kavşağı’nda bugün saat 13.50 sıralarında meydana geldi. Sebze meyve toptancısı Murat Toptamış, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sol bacağından bıçaklandı. Yaralanan Toptamış, 20 AYF 69 plakalı otomobiline binip olay yerinden kaçmaya çalışırken aşırı kan kaybı nedeniyle kendinden geçti. Toptamış’ın ayağı da hareket halindeki otomobilin gaz pedalının üstünde kaldı. Otomatik vites olan otomobil, ilk olarak karşıdan gelen 53 yaşındaki Mesut Kocagül’ün kullandığı 20 P 3292 plakalı hafif ticari araca çarptı. Hızını alamayan otomobil daha sonra kaldırıma çıkarak yol kenarındaki plastik kapı imalatı yapılan işyerinin demir çitlerine çarpıp bahçeye girdi ve park halindeki 20 AD 428 plakalı hafif ticari araca çarptı. Bu arada, Kocagül’ün aracına, arkadan gelen 28 yaşındaki İsmail Siviş yönetimindeki 34 JR 2157 plakalı otomobil çarptı.
Bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedilen kazayı görenler, olay yerine koştu. Otomobil içinde kanlar içinde ve baygın halde bulunan Murat Toptamış, olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Nerede ve kim tarafından bıçaklandığı araştırılan Toptamış’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.