ZANLI YAKALANDI
İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde, yüz ve göğsünden bıçakla yaralandıktan sonra tedavi olmak amacıyla koşarak gitmeye çalıştığı hastanenin acil servisine 20 metre kala ölen Aycan Aksoy’un, katil zanlısı yakalandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının verdiği bilgilerle, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak araştırma başlattı. Elde ettiği ipuçları sonrasında kimliği belirlenen katil zanlısı 16 yaşındaki U.M.G. yakalandı.
SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Hırsızlık ve gasp suçlarından kaydı bulunan U.M.G.’nin, yolda yürüdüğü sırada karşılaştığı Aycan Aksoy ile küfürleşme nedeniyle tartıştığı, ardından da bıçakladığı belirlendi. Katil zanlısının olayın ardından, yaklaşık 100 metre ilerideki evine giderek saklandığı, polis tarafından burada gözaltına alındığı belirtildi. İfadesinde öldürme kastının olmadığını küfür ettiği için bıçakladığını söyleyen U.M.G.’nin, işlemlerin ardından adliyeye sevkedileceği bildirildi.
Öte yandan, olayın ardından, elleri kanlı olarak yolda koşarken yakalanıp katil zanlısı olabileceği ihtimaline karşı emniyete götürülen ve ölen Aycan Aksoy’un arkadaşı olduğunu söyleyen 15 yaşındaki Y.E. ise, tanık olarak ifadesinin alındı.