Hakan ÇELİKBAŞ / SAMSUN, () - SAMSUN'da çıkan kavgada 30 yaşındaki Serdar Bayraktar'ı karnından bıçakla yaraladıkları iddia edilen 18 yaşındaki Furkan U. ile  arkadaşları 19 yaşındaki B.A. ve M.C.T. polisin takibi sonucu yakalandı.
Olay dün gece İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre evine giden Serdar Bayraktar yolda çöp toplayan ve 'yuvamı yıktılar' diye bağıran kişinin yanına giderek onu sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada alkolü olan mahallenin gençleri bağıran kişinin yanına geldiklerinde Bayraktar, "Önemli bişey yok çocuklar dağılın" dedi. Bunun üzerine gençler, 'bizi mahallemizden nasıl kovarsın' diyerek Serdar Bayraktar'a saldırıp tekme tokat dövdükten sonra sol karın boşluğundan bıçakladı. Gurubun elinden kaçmayı başaran Bayraktar bir süre kaçtıktan sonra yaralandığını anlayıp olayı polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulans ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı ameliyat edildikten sonra yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
'BEN BIÇAKLADIM' DEDİ
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis kavgaya karıştıkları iddia edilen şüphelilerden Furkan U., M.C.T. ve B.A.'yı yakaladı.  Furkan U. polise verdiği ifadesinde , "Ben bıçakladım ve bıçağı yola attım" dedi. Polis şüphelinin ifadesi üzerine bıçağı da buldu.
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk eldilen üç şüpheliden Furkan U. savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilirken, diğer iki şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemede de ifade veren Furkan U. adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı. 
FOTOĞRAFLI