BEYOĞLU'nda, Tepebaşı’ndaki bir otelde tadilat sırasında yangın çıktı. Çevreye yayılan dumanlar paniğe neden olurken, giriş kattaki restoranın üst katlarında kalan müşteriler kısa sürede tahliye edildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, itfaiyenin bir saatlik çalışması sonucu, kontrol altına alındı.
  MÜŞTERİLER APAR TOPAR AYRILDI Meşrutiyet Caddesi'ndeki Rixos Pera İstanbul Oteli’nin restoran bölümünde saat 12.00 sıralarında, yangın çıktı. Kaynak sıçraması sonucu çıktığı bildirilen yangına ilk müdahaleyi, tadilatta çalışanlar yaptı. Ancak yangının kısa sürede büyümesiyle olay yerine itfaiye çağrıldı.  Olay yerine Beyoğlu, Fatih ve Şişli’den itfaiye ekipleri sevk edildi. Otelin bulunduğu Meşruiyet Caddesi ve çevresini yoğun duman kapladı. Otelden bugün ayrılacak olan müşteriler, apar topar bavullarıyla ayrıldı. Polis ekipleri de caddeyi trafiğe kapatarak çevre güvenliğini sağladı. Dumandan etkilenenlere karşı, sağlık ekipleri sevk edildi. Çevredekiler dumana karşı maske kullandı. İtfaiye, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından alevlerin büyümesini engelleyerek yangını kontrol altına aldı.
Yangının çıktığı sırada restoranda tadilat yapıldığını söyleyen bir görevli,
“Son bir iş kalmıştı. İşçiler çalışırken bir kaynak çapağı duvarın arasındaki izolasyonlara girmiş. Yangında bundan kaynaklı çıkmış. Yaralanan olmadı” diye konuştu.