Ümit TÜRK / İSTANBUL, () Beyoğlu emniyeti uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi. 11 kilogram esrarın ele geçirildiği operasyon anı polis kamerasına saniye saniye yansıdı.
Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Arife günü, ihbar üzerine uyuşturucu satışı yapan 2 kişiyi takibe aldı. Araçlarda uyuşturucu taşındığını tespit eden polis ekipleri Sütlüce'de araçlardan birinin önünü keserek operasyon düzenledi.

FİLMLERİ ARATMAYAN SAHNELER
Polis kamerası tarafından an be an kaydedilen operasyonda; silahlarını çeken polisler, şüpheliyi araçtan indirerek yere yatırıyor. Arkadan kelepçelenen şüpheli, polis aracına bindirilirken operasyon düzenlenen araç da polis merkezinin oto parkına çekiliyor. Burada detaylı incelemeye alınan aracın ön paspas altına zulalanmış satışa hazır esrar çıkıyor. Aynı araçta bir adet ruhsatsız silahta ele geçiren polisler, aracın bagaj kısmında bulunan bir çantada da yine kilolarca esrar olduğunu fark ediyor. Bu sırada ikinci araç da oto parka getiriliyor. Bu araçta da yapılan incelemede bagajda serili Türk bayrağı altına zulalanmış paketler halinde esrar ele geçirildi.
Gözaltına alınan İ.Y. adlı şüphelinin adresine de baskınlar düzenlendi. Beyoğlu'nda bulunan bir apartmanın giriş katındaki dairede yapılan aramada poşetler dolusu esrar ele geçirildi. Toplam 11 kilogram esrar ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan İ.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(FOTOĞRAFLI)