BEYOĞLU Asayiş Büro ekipleri Tarlabaşı’nda narkotik madde sattığı belirlenen 10 ayrı adrese dün sabah baskın düzenledi. Torbacı olarak bilinen zehir tacirlerine yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Bir şüpheli baskın esnasında üçüncü kattan aşağı atlayarak ayağını kırdı.
POLİSİ GÖRÜNCE 3 KATTAN ATLADI
Ekipler, torbacı olarak bilinen zehir tacirlerini fiziki takibe aldı. Yaklaşık 15 gün süren çalışmanın ardından uyuşturucu çetesine yönelik dün sabah operasyon düzenledi.
Polis 10 ayrı adrese yaptığı baskınlarda 7 kişiyi gözaltına aldı. Bir şüpheli polis baskını sırasında üçüncü kattan aşağı atlayınca ayağını kırdı.
1 KİLO BONZAİ İLE ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Bu kişilerin üzerlerinde ve metruk bazı binalarda yapılan aramalarda yaklaşık 1 kilogram satışa hazır bonzai ve esrar maddesi ile çok sayıda sentetik hap ele geçirdi. Ayrıca yapılan aramalarda, bir adet hassas terazi ile 3 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda bu tabancalara ait mermi ele geçirdi.
Şüpheliler ifadelerinin alınması için Beyoğlu Asayiş Büro’ya götürüldü. İfadeleri tamamlanan şüpheliler savcılığa sevk edildi. Operasyon sırasında üçüncü kattan atlayarak ayağını kıran şüpheli koltuk değnekleriyle polis otosuna bindirildi.