Zeki GÜNAL/İSTANBUL, ()  Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri dün akşam üstü uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.  Önceden belirlenen adrese yapılan baskı polis kamerasına da yansıdı. 2 kişinin gözaltına alındığı operasyonda bonzai ve extacy adı verilen uyuşturucu ele geçirildi.

Beyoğlu Kocatepe Mahallesi Kılburnu sokakta bulunan boş bir evde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını alan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri dün akşam saatlerinde belirlenen adrese operasyon düzenledi. Çok sayıda polisin katıldığı baskında evin her yeri didik didik arandı. Polis ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda 200 gram Bonzai, 1500 adet Extacy adlı uyuşturucu hap ele geçirildi. Yapılan baskında uyuşturucu satışı yaptıkları belirlenen Emrecan D. ve Ramazan Ö. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin uyuşturucudan çok sayıda kayıtlarının olduğu tespit edildi. ŞÜpheliler Taksim polis merkezindeki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA
Yapılan uyuşturucu operasyonu polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde uyuşturucu satışı yapıldığı belirlenen eve çok sayıda polis baskın düzenliyor. Çöpler dahil her yerin didik didik aranması sonucunda uyuşturucu maddeler tek tek ele geçiriliyor Ayrıca görüntülerde bir av tüfeği ve çok sayıda fişeğin bulunması yer alıyor.

(FOTOĞRAFLI)