Tufan HAMARAT/ İZMİR, () - İZMİR Kuzey Çevreyolu Bayraklı ayrımı yakınlarında kontrolden çıkan beton mikseri, orta refüje devrilip metrelerce sürüklendi. Evli 2 çocuk babası şoför 31 yaşındaki Ümit Benli yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen Benli'nin yakınları ve arkadaşları sinir krizi geçirdi. Kaza yerinden geçerken, cep telefonlarıyla görüntü almaya çalışan sürücüler kazaya davetiye çıkarttı. 
Kaza, Kuzey Çevreyolu Bayraklı ayrımı yakınlarında bugün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Bir firmaya ait 35 AJ 7553 plakalı beton mikseriyle Bornova'dan Karşıyaka yönüne giden Ümit Benli, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan tonlarca ağırlığındaki araç, orta refüje yan yatıp metrelerce sürüklendi. Diğer şeride geçen beton mikseri güçlükle durabildi. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, parçalanan şoför kabininde sıkışan Benli'nin öldüğünü belirledi. Benli'nin cansız bedeninin çıkartılması için AKS 110 ekiplerinden yardım istendi. Ancak, Benli çıkartılamadı.
YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Olay yerine ilk olarak bir vinç geldi, ardından bir başka vincin gelmesi beklendi. Bu sırada kazayı haber alan Benli'nin yakınları olay yerine akın etti. Benli'nin çalışma arkadaşlarıyla ailesi sinir krizi geçirdi. Olay yerine girmek isteyen acılı aileyi çevredekiler güçlükle engelledi. İkinci vincin de gelmesiyle beton mikserinin kaldırılması için çalışma başlatıldı.
SEYİR HALİNDEYKEN FOTOĞRAF ÇEKTİLER
Çevreyolundaki trafik akışı iki şeritten sağlanırken, bazı sürücülerin emniyet şeridini kullanması, hasta taşıyan sağlık ekiplerini zor durumda bıraktı. Bazı sürücülerin ise seyir halindeyken devrilen beton mikserini görüntülemek istemesi faciaya davetiye çıkarttı. Kaza yerine bakmak için yavaşlayan sürücüler de uzun araç kuyruğu oluşmasına neden oldu.
CESEDİ 2.5 SAAT SONRA ÇIKARTILDI
Beton mikseri, bağlanan halatlar yardımıyla vinçler tarafından kaldırıldı ve kazadan yaklaşık 2.5 saat sonra Benli'nin cesedine ulaşıldı. Talihsiz adamın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Çevreyolundaki trafik akışı bir süre daha kontrollü olarak sağlandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI