Mehmet AKTARAN / İSTABUL, () Zeytinburnu'nda biri kadın 2 kişi, gece yarısı benzin döktükleri otomobili ateşe verdi. Alevler otomobilin yanında bulunan 3 araca daha sıçradı.  Olay anı, öncesi ve sonrasıyla saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay Zeytinburnu dün gece meydana geldi. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda, saat 03.22'de biri kadın iki kişinin ellerinde bidonla park halindeki aracın yanına geldikleri görülüyor. Kadın gözcülük yaparken, diğer kişi ise bidondaki benzini otomobilin üzerine döküyor. Oradan uzaklaşan ikiliden erkek olanı, 30 saniye sonra tekrar gelerek aracı ateşe verip kaçıyor.
Araç alev topuna dönerken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürüyor. Alevler söndürüldükten sonra yapılan incelemede yakılan aracın yanındaki 3 araçta da hasar olduğu görüldü. Polis, görgü tanıkları ile araç sahiplerinin ifadelerine başvururken, görüntülere yansıyan iki kişinin kimliğini tespit etmeye çalışıyor.
Araçları zarar gören Önder Özfidan ile Feyzullah Güven, şüphelileri tanımadıklarını belirtirken otomobillerden birinin LPG'li olduğunu ifade etti. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

(BB) (FOTOĞRAFLI)