Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de Belçika plakalı otomobil takla atarak devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Eser Ekim (34) öldü, arkadaşları Murat Çakır (35) ile Özgür Çoban (35) yaralandı.
Kaza saat 03.00 sıralarında Karapınar Mahallesi Terziler Sokak'ta meydana geldi. Belçika'dan 1 gün önce Eskişehir'deki yakınlarını ziyarete geldiği belirtilen Eser Ekim yönetimindeki 1-EHQ-230 Belçika plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önce yol kenarındaki elektrik direğine, ardından da bir ağaca çarparak takla attı. Otomobil daha sonra park halinde duran 26 TE 855 plakalı kamyonete çarptıktan sonra ters döndü. Gürültüler üzerine dışarı çıkanlar araç içerisindeki yaralıların yardımına koştu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü Eser Ekim ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılırken yolda öldü. Araçta bulunan yaralılar Murat Çakır ile Özgür Çoban ise Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan 2 yaralının sağlık durumlarının iyiye gittiği belirtildi.
Kaza yerinde araçtakilere ait cep telefonları ve ayakkabılar yola saçıldı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
FOTOĞRAFLI