TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde 2 aile arasında aralarında geçimsizlik çıkan çiftin bebeğinin kimin yanında kalacağı konusunda çıkan kavgada 2'si ağır toplam 7 kişi yaralandı. Olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.
Olay, Hıdırağa Mahallesi Kale Altın Sokak'ta meydana geldi. Umut Kıymaz ile resmi nikahsız eşi Burcu Çakır ile aralarında tartışma çıktı. Kavga üzerine Kıymaz 3 aylık bebeğini alarak babası Hasan Kıymaz’ın evine gitti. Çakır, bir süre sonra eşinin babasının evine giderek bebeğin daha anne sütü emdiğini söyleyerek geri istedi. Yeniden çıkan tartışmada, Umut Kıymaz evde bulunan pompalı tüfeği alarak eşinin üzerine ateş etti. Çakır’ın dayısı Volkan Bektaş’ın da geldiğini gören Kıymaz 1 el ateş ederek onu yaraladı.
Kıymaz daha sonra elindeki av tüfeğini rast gele ateş edince saçmaların vücutlarına isabet ettiği Ali Cezveci, Esma Cezveci, Suna Kıymaz, Saim Bektaş yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılar, tedavi altına alındı. Yaralılardan Burcu Çakır ile Volkan Bektaş’ın durumlarının ağır olduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak 6 kişi gözaltına alındı. Zanlı Kıymaz oldan sonra kaçarken yakalanması için çalışma başlatıldı. Soruşturma sürüyor.