KAYSERİ'DE 21 kişinin öldüğü otobüs kazasından yaralı kurtulan ve ''Bebeğim nerede?'' diyen 26 yaşındaki Selcan Aydın'ın, 1.5 yaşındaki Yusuf'un aynı kazada yaşamını yitirdiği belirlendi.
Kayseri- Malatya karayolunun Olukkaya Mevkiinde dün saat 02.00 sıralarında meydana gelen otobüs kazasında 21 kişi öldü, 29 kişi de yaralandı. Kaza anında kucağındaki 1.5 aylık oğlu otobüsün ön camından dışarıya fırlayan 2 çocuk annesi Selcan Aydın, yaralı olarak kaldırıldığı özel hastanede, kendine geldikten sonra ilk olarak ''Bebeğim nerede?'' diye sordu.
Ölen 21 kişinin dün gece yarısı tamamlanan otopside kimlik belirleme çalışmaları sırasında Selcan Aydın'ın minik oğlu Yusuf'un cesedi yakınları tarafından teşhis edildi. Ancak, halen tedavisi devam eden Selcan Aydın'a oğlunun öldüğü söylenemedi. Hastane yönetimi ve ailesi de gazetecileri Selcan Aydın ile görüştürmedi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya ''Kazada yaralanan anne Selcan'ın bebeğinin 1.5 yaşındaki Yusuf öldüğü belirlendi ve yakınlarınca teşhis edildi. Ölüm haberi anneye söylenemedi'' dedi.
CENAZESİNİ BABASI ALDI
Minik Yusuf'un cenazesi, kazada kendisi de yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu olan babası Asım Aydın tarafından dün gece yarısı alınarak, toprağa verilmek üzere Muş'a götürüldü.
15 YARALI TABURCU EDİLDİ
Bu arada, kazada yaralanan 29 kişiden, çeşitli hastanelerde yatan 15'i taburcu edilirken, tedavileri süren diğer yaralılardan sadece 1'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirlendi.
Bu arada kazada yaralanan otobüs şoförü Ertuğrul Karasu kaldırıldığı hastanede, göğsündeki yaralanma ve ezilmeler nedeniyle kardiyoloji servisine alındı. Otobüs şoförünün durumunun düzelmesinin ardından, olayla ilgili olarak ifadesine başvurulacağı bildirildi.

OE,DÖ(OE/AAA)