MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, geçen Kurban Bayramı’nın ilk günü boşanma davaları süren eşinin evini basıp, elini öpmeye gelmediklerini ileri sürdüğü oğlu Nazmi İşli’yi (17) pompalı tüfekle öldüren, kızı Ebru İşli (16) ile kendisine engel olmak isteyen Naci Özgün’ü (29) yaralayıp kaçan ve 33 gün sonra Milas’ta yakalanan T.İ. (47) adliyeye sevk edildi.
Yaralama ve tehdit suçlarından yattığı cezaevinden 8 ay önce çıkan T.İ., kurban bayramının ilk günü olan geçen 15 Ekim’de, bir yıl önce kendisine boşanma davası açan eşi Sergül İşli’nin Turgutreis Beldesi Mehmet Hilmi Caddesi’ndeki evini bastı. Anneleriyle kalan çocuklarının bayramda elini öpmeye gelmemelerine kızan T.İ., elindeki pompalı tüfekle kapıya ateş etti. Bu sırada babasını sesini duyarak kapıya gelen kızı Ebru İşli, karnı ve kalçasından yaralandı. Kilidi parçalanan kapının açılması üzerine içeri giren T.İ., oğlu Nazmi İşli’yi sürükleyerek 100 metre ilerideki tarlaya götürdü. Burada baba-oğul arasında boğuşma yaşandı. Boğuşma sırasında tüfeğini ateşleyen T.İ., oğlunu göğsünden vurup öldürdü, kendisine engel olmak isteyen, eşinin evinin alt katındaki çamaşırhanede çalışan Naci Özgün’ü de elinden yaraladı. T.İ., olayın ardından kaçtı.
KOYUN SÜRÜSÜNÜN PEŞİNDE YAKALANDI
Jandarma olayın ardından iz sürüp, T.İ.’nin Milas’a kaçtığını belirledi. Bölgede çalışma başlatan jandarma, 33 gündür süren çalışmalarını ardından, dün T.İ.’nin Milas’a bağlı Kılavuz Köyü’nde görüldüğü bilgisine ulaştı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı’nın da desteğiyle dün akşam saatlerinde köye operasyon düzenlendi. T.İ., önde çobanıyla köye dönen bir koyun sürüsünün arkasından giderken yakalanıp, gözaltına alındı. T.İ.’nin yanındaki av tüfeği ve 7 fişeğe de el konuldu. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan T.İ., bugün Bodrum Adliyesi’ne sevk edildi. T.İ., adliyeye getirilirken kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere “Pişmanım” dedi.