ANTALYA'da polis merkezi önündeki bayrağı indirmeye çalışırken görevli polis memuru tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirilen 19 yaşındaki Cengiz Önkal tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.
Dün saat 19.50'de Muratpaşa İlçesi, Bahçelievler Polis Merkezi'ne müracaatta bulunacağını söyleyerek gelen ve daha sonra bina önündeki bayrak direğine çıkmaya çalışan Ağrı nüfusuna kayıtlı Cengiz Önkal, nöbetçi polis memurunun sözlü uyarısını dikkate almadı. Havaya ateş açarak şüpheliyi tekrar uyaran polis, Önkal'ın direğe tırmanmaya devam etmesi üzerine iki el havaya uyarı ateşe açtıktan sonra ayağından vurarak etkisiz hale getirdi. Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan şüpheli ifade vermezken, bugün sabah saatlerinde taburcu edildi. Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan şüphelinin parmak izi alınması için Olay Yeri İnceleme ekipleri çağrıldı.
Gasp, kapkaç gibi suçlardan kaydı olan Cengiz Önkal'ın daha önce de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ifadesinin alınıp bırakıldığı öğrenildi. Emniyette sorgusu süren Cengiz Önkal'ın öğleden sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLI