Erol AKKIR/ANTALYA, () - ANTALYA'da başkasına ait kimlik bilgileriyle özel bir hastanede kıl dönmesi ameliyatı olan 34 yaşındaki B.Ç.S. ve kendisine yardımcı olan 29 yaşındaki B.A. yakalanıp gözaltına alındı.
Hakkındaki 11 dolandırıcılık ve belgeli sahtecilik suçlarından aranan B.Ç.S., Antalya'nın merkez ilçesi Konyaaltı'nda bulunan özel bir hastanede, arkadaşı B.A'nın kimliğini kullanarak 1 hafta önce kıl dönmesi ameliyatı oldu. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı soruşturmada, aranması bulunan B.Ç.S.'nin, başka bir kimlikle ameliyat olduğu belirlendi.
B.Ç.S., ameliyat sonrası muayeneye için gittiği hastanede önlem alan polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. B.Ç.S.'nin arkadaşı B.A.'nın kimlik bilgilerini kullanarak tedavi olduğu, hastaneye ödenen 250 TL katkı payını yine B.A.'nın kredi kartıyla karşıladığı tespit edildi. Bunun üzerine B.A. da gözaltına alındı.
Her iki şüpheli de dolandırıcılık suçunu işledikleri iddiasıyla 1 ile 5 yıl arası hapis cezası istemiyle adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI