BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, eşi Mesut Çakır'ın kullandığı plakasız motosikletin arkasında oturan 49 yaşındaki Sezgin Çakır, düşerek yaralandı. Sezgin Çakır, plakasız motosikletini sakladıktan sonra eşine müdahale edip hastaneye götürmesi için ambulansı aradı.
Olay , Orhangazi Topselvi Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Mesut Çakır, arkasında oturan ve kendisiyle aynı yaşta olan eşi Sezgin Çakır ile birlikte, kullandığı plakasız motosikletiyle Topselvi Yolu'ndan, Orhangazi İlçesi'ne gelmek istedi. Mesut Çakın, başının döndüğünü söyleyen eşinin uyarısı üzerine motorsikleti durdurmak istedi. Ancak, Sezgin Çakır, dengesini kaybederek düştü. Başından yaralanan eşini görünce paniğe kapılan Mesut Çakır, motorsikleti saklayıp, 112 Acil Servis'i arayarak eşinin yürürken düşüp yaralandığını öne sürdü. Kaza yerine gelen görevliler, ilk müdahaleyi yaptıkları Sezgin Çakır'ı Orhangazi Devlet Hastanesi'ne götürerek tedavi altına aldı.
Eşiyle birlikte hastaneye giden Mesut Çakır, polise verdiği ifadede, plakasız olduğu için motorsikleti sakladığını, kendisinin de ehliyetsiz olduğunu söyledi. Soruşturmaya başlandı.

FOTOĞRAFLI