KIRIKKALE’de, evlerinin üçüncü kat balkon demiri korkuluklarının arasına başı sıkışan 3 yaşındaki Azra Ayten’i itfaiye ekipleri kurtardı.
Bahçelievler Mahallesi Şehit Jandarma Er Dursun Doğanay Caddesi'nde bulunan Güneşevler Blokları'nda oturan Ayten Ailesi'nin kızları 3 yaşındaki Azra Ayten balkondan aşağıda oyun oynayan çocukları izlemek istedi. Ancak minik Azra'nın başı, demir korkulukların arasına sıkıştı. Bu sırada mutfakta yemek yapan anne Orkide Ayten, kızının ağlama sesine koştu. Azra’nın başını sıkışan balkon demirlerinin arasından çıkartamayan anne ve komşuları polisi aradı. Olay yerine polisin yanı sıra sağlık ve itfaiye ekipleri de geldi.
Korkudan gözyaşlarını tutamayan minik Azra’yı yakınları teskin etmeye çalıştı. Sağlık ekiplerinin gözetimi altında itfaiye ekipleri demir korkulukların arasını genişleterek minik Azra’nın başını kurtarabildi.
Olaydan sonra anne Orkide Ayten, gözyaşları içinde çocuğunun kurtarılmasını sevincini yaşarken, "Çok korktuk, biz uğraştık ama çıkaramamıştık. Çok şükür kazasız atlattık” dedi. Azra, sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

FOTOĞRAFLI