KONYA'da 36 yaşındaki Faruk H., barışma isteğini kabul etmeyen 3 ay önce boşandığı 29 yaşındaki Özden Kafadar ile annesi 52 yaşındaki Nazmiye Kafadar'ı evlerinin önünde bacaklarından vurdu. Tabancayı beline koyarken ateş alması sonucu kendisini de bacağından yaralayan Faruk H., taksiyle kaçarken polis tarafından yakalandı.
Olay, dün saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Sarı Yakup Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz Faruk H., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 3 ay önce boşandığı 2 çocuk annesi Özden Kafadar ile barışmak istedi. Bu nedenle bir süredir eski eşini ve ailesini rahatsız ettiği iddia edilen Faruk H., ailesiyle birlikte kalan Özden Kafadar'ın oturduğu apartmanın önüne geldi. İşten dönen eski eşinin apartmana doğru yürüdüğünü gören Faruk H. yanına giderek barışma isteğini tekrarladı. Bu sırada yanlarına, Faruk H.'nın eski kayınvalidesi Nazmiye Kafadar da geldi. İddiaya göre, barışma isteğinin kabul edilmemesi üzerine sinirlenerek yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayı çıkaran Faruk H., eski eşi ve kayınvalidesinin üzerine ateş açtı. Eski eşini sol kalça ve sol bacağından, kıyınvaledisini ise sol bacağından vuran Faruk H., olay yerinden kaçarken beline koymaya çalıştığı tabancanın ateş alması sonucu kendisini de sol bacağından yaraladı.
Yaralı anne ve kızı, çevredekiler tarafından olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Taksiye binerek olay yerinden uzaklaşan Faruk H. de ihbar sonucu Feridiye Polis Merkezi önünde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli de tedavi edilmek üzere Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hastaneye gelen baba Veysel Kafadar, "Eski damadım kızımı takip etmiş. Zaten iki aydır kızımı ve bizi rahatsız ediyordu. Kızım boşandığı için bunu yaptı" dedi. Hastanede tedavileri süren yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.