ADANA'da piknik yapmak için Seyhan Baraj Gölü'ne giden 40 yaşındaki Hüseyin Sucu ile eşi 37 yaşındaki Ayşe Sucu, motosikletle suya battı. Sucu çiftini boğulmaktan çevredekiler kurtardı.
Olay, öğle saatlerinde merkez Sarıçam İlçesi'nde meydana geldi. Hüseyin Sucu ile eşi Ayşe Sucu, motosikletle Seyhan Baraj Gölü'ne piknik için geldi. Gölün sığ bölümünden karşı tarafa geçmek isteyen Hüseyin Sucu, motosikletle girdiği suya battı. Motosiklet devrilince Sucu çifti de suya düştü.
Ayşe Sucu, kendini kurtarırken Hüseyin Sucu motosikletin altında kaldı. Çevrede piknik yapan vatandaşlar Sucu çiftinin yardımına koştu. Motosikletin altından çıkartılan Hüseyin Sucu boğulmaktan son anda kurtarıldı.
Olay yerine çağrılan ambulansa alınan Ayşe ve Hüseyin Sucu, Çukurova Doktor Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosikleti sudan çıkarmak için harekete geçen balıkçılar, tekne ile açıldı. Bir süre arama yapan balıkçılar, ucunda kanca bağlı olan halata bağladıkları motosikleti karaya çekti. Ölümden dönen çiftin hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi.