MALATYA'nın Battalgazi İlçesi'nde bulunan Karakaya Baraj Göleti'ne serinlemek için giren 4 çocuk, gözyaşları arasında yan yana gömüldü.
Battalgazi İlçesi'nin Toygar Mahallesi sınırında yer alan Karakaya Baraj Gölü'ne giden 7 arkadaştan yaşları 11-14 arasında değişen Miraç Ağrıdağı, Abdullah Karadağ, Metin Bor ve Ömer Karadağ girdikleri suda boğularak öldü. Sualtı Arama-Kurtarma ve AFAD ekipleri tarafından sudan çıkarılan Miraç Ağrıdağı, Abdullah Karadağ, Metin Bor ve Ömer Karadağ isimli çocukların cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından bugün Battalgazi İlçesi'nde bulunan Sıptırız Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Boğularak ölen 4 çocuk için ilk olarak Ali Baba Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı. Aynı zamanda komşu olan çocukların yan yana konulan tabutları yürekleri dağlarken cenaze namazı sırasında aileleri sinir krizleri geçirdi. Namaz ardından mezarlıkta boğularak ölen çocuklar yine yan yana defnedilerek son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze törenine Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile çok sayıda kişi katıldı.

FOTOĞRAFLI