Hakan ÇELİKBAŞ/ SAMSUN, () - SAMSUN'da iki gün önce ailesi tarafından jandarmaya kayıp olarak bildirilen 47 yaşındaki Salim Gadiş'in cesedi ormanlık alanda bulundu. Gadiş'in balta ile öldürüldüğü tesbit edildi.
Olay Kavak İlçesi'nde iki gün önce meydana geldi. İddiaya göre İlçeye bağlı Muhsinli Mahallesi'nde oturan evli ve 3 çocuk babası Salim Gadiş, iki gün önce hayvvanlarını otlatmak için evden ayrıldı. Ancak gece geç saatlere kadar eve dönmeyince, ailesi jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine jandarma ve Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Gadiş'i aramaya başladı. Yapılan aramalar sonrası Salim Gadiş'in cesedi dün gece evinden 5 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bulundu.
Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede başında boynunda ve omuz kısmında kesi izleri bulunan Gadiş'in kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından baltayla öldürüldüğünü tesbit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ceset bugün otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Jandarma Salim Gadiş'i öldüren kişi veya kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI