BAHÇELİEVLER’de kontrolden çıkan otomobil önce seyir halindeki bir otomobile, ardından da takla atıp park halindeki başka bir araca çarptı. Kaza sonrası 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 03.30 sıralarında Bahçelievler Hürriyet Mahallesi, Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddaya göre, isminin Veysel olduğu öğrenilen sürücünün kullandığı 34 ZN 9780 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce önünde seyir halinde olan Ersin Erbay yönetimindeki 34 ZB 7844 plakalı otomobile, ardından da takla atarak park halindeki 34 JR 390 plakalı bir başka araca çarptı. Kazanın etkisi ile park halinde ki araç, önünde yine park halinde bulunan minibüse çarptı. Kaza sonrası bir iş yerinde de maddi hasar oluşurken, takla atan aracın sürücüsü ve araçta bulunan bir kadın ile

34 ZB 7844 plakalı otomobilde bulunan Ersin Erbay ve Ayşegül Erbay yaralandı. 4 yaralı, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı gören Timur Tiken isimli bir vatandaş, "Acaip bir gürültü geldi. Ses gelir gelmez geldim zaten ortalık belliydi. Arabanın içinde bir bayan bir erkek vardı. Öndeki erkek hiç ses vermiyordu. Kafasına elimi attım elime kan geldi. Arkada bulunan bayan ayılıp bayılıyordu ve 'ben iyi değilim öleceğim' diyordu" şeklinde konuştu.

Polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturma başlattı.



FOTOĞRAFLI   (HK-GK)