Kadıköy Bağdat Caddesi'nde cep telefonu servisinde bir kişi mahkemelik olduğu eski ortağı tarafından silahla vuruldu. Bacağından yaralanan Alican Çelik ambulansa bindirildiği sırada zafer işareti yaparak "Zafer savaşanların olur, ekmeğime göz dikenlerin gözlerini oyarım" diye bağırdı.
Olay saat 16.00 sıralarında Bağdat caddesi 374 numarada meydana geldi. İddialara göre cep telefonu tamir servisi işleten Alican Çelik, işyerine gelen mahkemelik olduğu eski ortağı ile bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan eski ortağı belinden çıkardığı silahla Çelik'e 4 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçmaya başladı. Çelik bacağıan isabet eden kurşunlarla yaralandı.
Silah seslerini duyan çevre sakinleri dükkana girdiğinde yerdeki yaralıyı görerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldıktan sonra sağlık ekiplerini bekledi. Bir süre sonra olay yerene gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaeleyi olay yerinde yaptıktan sonra sedyeye koyarak ambulansa taşıdı.
Bacağından yaralan Çelik ambulansa bindirildiği sırada zafer işareti yaparak "Zafer savaşanların olur, ekmeğime göz dikenlerin gözlerini oyarım" diye bağırdı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alına şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Görgü tanıkları silah sesleri duyduklarını belirterek "Yaralı yerde yatıyordu, bir kişiyi de yaya olarak kaçarken gördük" dedi. Polis ekipleri kaçan şahsı yakalama için çevrede geniş çaplı araştırma başllattı.