Kadıköy Bağdat Caddesi'nde çok sayıda iş yerinden hırsızlık yaptığı öne sürülen 14 yaşındaki B.G., Güven Timleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. B.G'nin Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan incelemesinde 30 ayrı hırsızlık olayından suç kaydının bulunduğu tespit edildi. B.G.'nin kafeterya ve işyerlerinden gerçekleştirdiği soygun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Kadıköy Bağdat Caddesi'nde çok sayıda işyerinin soyulması üzerine harekete geçen Güven Timleri soyulan işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polis ekiplerinin kamera kayıtları üzerinde yaptığı incelemede soygunu gerçekleştiren kişinin B.G olduğu tespit edildi. Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler B.G.yi evine geldiği sırada yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen B.G'nin sorgulamasında kendisine F.Y isimli bir kişinin de yardım ettiğini belirledi. F.Y.'de polis ekiplerin tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
SABIKASI KABARIK ÇIKTI
Yapılan incelemede 14 yaşındaki B.G.'nin 30 ayrı hırsızlık olayından suç kaydının bulunduğu tespit edildi İşyerlerinin kamera kayıtlarında B.G.'nin gerçekleştirdiği soygunlar saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde B.G. ve F.Y. nin işyerine giriyor ve yaklaşık 1,5 dakikaiçinde kasadaki paraları alıp kaçtıkları görünüyor. B.G nin başka bir işyerindeki güvenlik kamera görüntüsünde ise işyerine girdiği daha sonrada kasayı açtığı görünüyor.
B.G. ve F.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi.