MUĞLA’nın Ortaca İlçesi’nde alkol alıp çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle polisin hakkında işlem yaptığı, babasının da azarladığı 19 yaşındaki O.B., 6 katlı bir binanın çatısına çıktı. Polisin ikna edemediği genç çevreye korku dolu anlar yaşatırken, son anda yakınları tarafından yakalanıp indirildi.
Olay, Ortaca İlçesi Karaburun Mahallesi’ndeki altı katlı bir binanın çatısında bugün saat 00.30'da meydana geldi. Dört çocuklu ailenin tek erkek çocuğu olan O.B., iddiaya göre alkol alıp çevreyi rahatsız edince şikayet üzerine polis tarafından hakkında işlem yapıldı. Durumun haber verilmesinin ardından polis merkezine giden baba A.B.  oğluna tepki gösterdi. İddiaya göre babasının kendisine bağırmasını gururuna yediremeyen genç, alkol almaya devam edip evlerinin yakınındaki 6 katlı binanın çatısına çıktı. Çatıdaki duvarın üstüne çıkıp bir uçtan diğerine koşan genci görenler polise haber verdi. İntihar edeceğini söyleyen O.B.’yi ikna edemeyen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerini de olay yerine çağırdı.
SON ANDA YAKALANDI
Olay yerine gelen gencin yakınlarıyla polisler çatıya çıkıp O.B. ile konuşmaya çalıştı, ancak O.B., yanına kimseyi yaklaştırmadı. O.B.’nin bir anlık dalgınlığından yararlanan yakınları, yakalayıp çıktığı yerden indirdi. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen O.B., daha sonra polis merkezine götürülerek hakkında işlem başlatıldı.