Mehmet BULUT- Reşit ÇELEBİOĞLU / GAZİANTEP- KİLİS, () - GAZİANTEP'te, Mehmet Şahin'in tabancasından çıkan kurşunlara hedef olarak yaşamını yitiren eşi 40 yaşındaki Miyeser Şahin ile oğlu 18 yaşındaki Mehmet, bugün memleketleri Kilis'te gözyaşları arasında toprağa verildi. Eşi ve oğlunu öldüren, kızını ise yaralayan Mehmet Şahin ise sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.
Gaziantep'te seyyar satıcılık yapan 3 çocuk babası Mehmet Şahin, dün akşam saatlerinde geldiği Esentepe Mahallesi'ndeki evde eşi Miyeser ile tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından Mehmet Şahin, bulundurma ruhsatlı 2 tabancasıyla peş peşe ateş etmeye başladı. Şahin'in tabancasından çıkan kurşunlar eşi Miyeser ile evde bulunan oğlu Mehmet'in ölümüne yol açtı. Babasının tabancasından çıkan kurşunun sağ ayağına isabet ettiği kızı Sibel ise yaralandı. Olay sırasında ailenin diğer kızı Kübra'nın evde bulunmadığı belirtildi. Olayın ardından kendisini eve kilitleyen Mehmet Şahin, polisler tarafından ikna edilerek gözaltına alınırken, yaralı Sibel Şahin ise hastaneye götürüldü.
ANNE İLE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ
Yaşamını yitiren Miyeser Şahin ile oğlu Mehmet'in cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası sabah erken saatlerde yakınlarına teslim edildi. Teslim alınan anne ile oğluna ait cenazeler için memleketleri Kilis'te tören düzenlendi. Alaaddini Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Şahin ailesinin akrabaları ile yakınları katıldı. Cinnet kurbanı anne ve oğlu, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Asri mezarlığa defnedildi.
'ÖFKELENİNCE KENDİMİ KAYBETTİM'
Polisteki ifadesinde eşi ve çocuklarının kendisini saymadıklarını öne süren Mehmet Şahin, gündüz de eşiyle tartıştıklarını belirterek şunları anlattı:
"Tartışmadan sonra işe gittim ve akşam üzeri eve geldim. Yine kimse benimle ilgilenmedi. Yorgun şekilde işten gelmiştim ve yemek bile hazırlanmamıştı. Bu duruma tepki gösterdim ve eşimle tartışmaya başladık. Tartışma sırasında öfkelenince kendimi kaybettim ve evdeki tabancamla rastgele ateş etmeye başladım. Polisler geldikten sonra teslim oldum. Oğlumun ve eşimin öldüğünü öğrenince şoke oldum. Böyle olacağını düşünememiştim, çok pişmanım."
Mehmet Şahin, sorgulamasının tamamlanmasının ardından güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI