Yusuf ÇINAR/ÇORUM, () - ÇORUM'un Sungurlu İlçesi'nde geçen ay ayrıldığı nişanlısı 23 yaşındaki Cennet Günana'yı tabancayla öldürdükten sonra intihara kalkışan ve ağır yaralı hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki Mustafa Çetin, bu sabaha karşı kurtarılamayarak öldü. Günana ve Çetin'in nişanlı oldukları ve bir ay önce ayrıldıkları ortaya çıktı.
Olay, Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde dün meydana geldi. İstanbul'da oturan, bir tekstil atölyesinde çalışan Mustafa Çetin, geçen ay ayrıldığı eski nişanlısı Cennet Günana ile görüşmek için dün sabah kente geldi. Ailesi İstanbul'da olan Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü 1'nci sınıf öğrencisi Cennet Günana'ya barışma isteğini ileten ve "Beni seviyor musun" diye soran Mustafa Çetin, "Hayır" yanıtı ile çılgına döndü. Mustafa Çetin, belinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çekerek Cennet Günana'ya 6 el ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen polisleri görünce elindeki tabancayla bir el de başına ateş eden Mustafa Çetin, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Çetin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cennet Günana ve Mustafa Çetin'in cenazelerinin Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından ailelerine teslim edileceği belirtildi. Genç kızın Kars, Çetin'in ise Tokat nüfusuna kayıtlı olduğu ancak ikisinin ailesinin de İstanbul'da oturduğu belirtildi. 

YÇ(MS/İD) (FOTOĞRAFLI)