KIRIKKALE'de 65 yaşındaki Aydın Bağoğlu, ayrı yaşadığı ikinci eşi 45 yaşındaki Metanet Bağoğlu'nu av tüfeği ile öldürüp, intihar etti,
Aydın Bağoğlu, 16 yıl önce eşi vefat edince ve 1 kız çocuğu bulunan Metanet Bağolu ile evlendi. Kırıkkale Belediyesi Temizlik Müdürlüğü'nde traktör sürücüsü olarak çalıştıktan sonra 5 yıl önce emekli olan Aydın Boğoğlu'nun ilk evliliğinden 5, bir pastanede hamurcu olarak çalışan ikinci evliliği olan Metanet Bağoğlu'ndan da 1 kız çocuğu dünyaya geldi. Aydın Bağoğlu ile Metanet Bağoğlu son aylarda şiddetli geçimsizlik nedeniyle sık sık kavga etmeye başladı. Metanet Bağoğlu geleceğini düşünerek, eşinin üzerine kayıtlı bir otomobili ile 2 katlı evin yarısını istedi. Birçok kez de karakolluk olan çift, son olarak 15 gün önce tartıştı, ardından Metanet Bağoğlu evi terk etti.
Kaletepe Mahallesi'nde yakınlarının yanına yerleşen Metanet Bağoğlu, dün akşam eşinin oturduğu eve geldi ve odunluktaki odunlardan almak istedi. Bu sırada Metanet ve Aydın Bağoğlu çifti arasında tartışma çıktı. Sinirlenen Aydın Bağoğlu, evden aldığı av tüfeği ile eşine 6 el ateş etti. Metanet Bağoğlu yaşamını yitirirken, ardından Aydın Bağoğlu av tüfeği ile intihar etti.
Silah sesleri üzerine eve gelen komşuları, Bağoğlu çiftini kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Metanet ve Aydın Bağoğlu'nun öldüğünü belirledi. Bağoğlu çiftinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı, polis soruşturma başlattı.