İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, aynı aileden 4 kişinin içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan sulama kanalına savruldu. Hurdaya dönen otomobilde 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide ağır yaralandı.

Kaza, bugün saat 16.30 sıralarında, Ödemiş- İzmir Karayolu Yeniköy yakınlarında meydana geldi. İzmir'den Ödemiş yönüne gelen Mehmet Faruk Ekmekçi'nin (56) yönetimindeki 35 ZNR 99 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen otomobil ardından yol kenarında bulunan ve içinde su olmayan sulama kanalına savruldu. Hurdaya dönen otomobili ve yaralıları görenler kazayı jandarma, sağlık ve AKS 110 ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, sürücü Mehmet Faruk Ekmekçi, annesi Fatma Ekmekçi (86) ve yeğeni Selen Avcı'nın (28) kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Fatma Ekmekçi'nin kızı Bilsen Avcı (57) ise ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalede bulunulan ağır yaralı Bilsen Avcı, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mehmet Faruk Ekmekçi ve Fatma Ekmekçi'nin araçta sıkışan cesetleri, AKS 110 ekiplerince çıkartıldı. Hayatını kaybedenlerin cesetleri, kaza yeri incelemesinin ardından Ödemiş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SELEN, 10 GÜN ÖNCE NİŞANLANDI

İlçeye bağlı Birgi Beldesi'nde yaşayan Mehmet Faruk Ekmekçi ve kardeşi Bilsen Avcı'nın annesi Fatma Ekmekçi'yi İzmir merkezde bulunan bir hastaneye götürdükleri ve Ödemiş'e döndükleri öğrenildi. Yaşamını yitiren Selen Avcı'nın Psikolog olduğu, Manisa'ya tayini çıktığı ve 10 gün önce İstanbul'da yaşayan Bilgisayar Mühendisi Ceyhun Arslan ile nişanlandığı ortaya çıktı. Yakınları ve sevenleri ölenlerin evine taziye ziyaretine gitti. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.