Süleyman EKİN/ANTALYA, () - ANTALYA'da bıçaklanarak yaralanan oğlu 18 yaşındaki Timur Aktaş'ın ayaklarına kapanan annesi, "Ayaklarına kurban olayım" dedi, ayakkabılarını öptü.
Olay, dün saat 20.30 sıralarında Güneş Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Yasin Atal, sinirlenerek indiği halk otobüsüne taş attı. O sırada orada bulunan Timur Aktaş, Yasin Atal'ı uyardı. Bu uyarıya sert tepki gösteren Atal, üzerinde taşıdığı bıçakla Aktaş'ı karnından iki kez bıçakladı. Yasin Atal olay yerinden uzaklaşırken, görgü tanıkları ambulans çağırdı.
112 istasyonundan ambulans kısa sürede gelmeyince polislerin ısrarlı anonsları sonucu yakınlardaki özel bir hastaneden ambulans talep edildi. Bu sırada olay yerine gelen yaralı yakınları, Timur Aktaş'ı özel otomobille hastaneye götürmek istedi. Buna izin vermeyen polis ekipleri ile yaralı yakınları arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı.
Yaralı genç bir süre sonra gelen özel hastanenin ambulansına taşınırken, gözyaşlarına boğulan annesi oğlunun ayaklarına kapanarak, "Ayaklarına kurban olayım" dedikten sonra Aktaş'ın ayakkabılarını öptü. Hayati tehlikesi bulunan Timur Aktaş, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Polis, kaçan Yasin Atal'ı arıyor.

FOTOĞRAFLI