Sayın yazı işleri müdürlerinin dikkatine; 'ASTSUBAY YARALILARA YARDIM ETMEK İSTERKEN KAZADA ŞEHİT OLDU' başlığıyla servis ettiğimiz haberi ek bilgilerle yeniden yayınlıyoruz. Bilgilerinize sunarız. . 

-----------------------------
YENİDEN UŞAK'ta, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrilen LPG tankerinin sürücüsünün kolu kırıldı. Kısa süre sonra aynı bölgede meydana gelen ikinci kazada bu kez kontroldan çıkan kamyon ilk kaza ile ilgili inceleme yapan jandarma ve sivillerin arasında daldı ve devrildi. İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hüseyin Burhan'ın şehit olduğu ikinci kazada ise 1'i asker 2 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 20.00 sıralarında Sivaslı-Uşak karayolunun 28'inci kilometresindeki Uzunoluk mevkiinde meydana geldi. Mustafa Erdem (47) yönetimindeki 64 K 5777 plakalı boş LPG tankeri, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Soför Mustafa Erdem'in kolunun kırıldığı kazayla ilgili soruşturma için olay yerine giden Sivaslı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş 43 yaşındaki Hüseyin Burhan ve yanında bulunan jandarma er Baran Ören, inceleme yapmaya başladı. Bu sırada Cihat Kaya yönetimindeki 64 LF 702 plakalı kamyon, kaza yerinin 20 metre ilerisinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kaza alanında inceleme yapan Başçavuş Hüseyin Burhan devrilen kamyonun altında kaldı.
Kaza yerine ihbar üzerine cağrılan sağlık ekipleri Başçavuş Burhan'ın şehit olduğunu belirledi. Ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne götürülen Mustafa Erdem ve Cihat Kaya ile yaralı asker Baran Ören, tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Çağrılan vinç yardımıyla kamyonun altından çıkarılan Kıdemli Başçavuş Hüseyin Burhan'ın 2 çocuk babası olduğu ve 6 ay önce ilçede göreve başladığı öğrenildi. Kaza sonrası İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Emniyet Müdürü Ogün Toprak ve Sivaslı Kaymakamı Serkan Keçeli, kazanın ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından Sivaslı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hüseyin Burhan'ın cenazesi otopsi için Sivaslı devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlattı.