BOLU, () - BOLU'da, astsubay H.E.K. avukatlık bürosunda kendisini icraya veren kişiyle anlaşmaya çalışırken, bir anda balkona çıkarak aşağı atlamaya kalkıştı. Alt ve üst balkonlarda bulunan kişilerin kollarından ve bacaklarından tuttuğu H.E.K. kurtarıldı.
Olay öğle saatlerinde, Hürriyet Caddesi'nde bir apartmandaki avukatın bürosunda meydana geldi. İddiaya göre, astsubay H.E.K. 15 bin TL'lik borcu nedeniyle kendisini icraya veren kişiyle buluşmak için avukat A.E.'nin bürosuna geldi. H.E.K. kendisini icraya veren kişi ile ödeme planı konusunda görüşürken, borcu ödeyemeyeceğini belirterek, intihar edeceğini söyledi. H.E.K. bir anda 3'üncü kattaki büronun balkonuna çıkarak balkondan aşağı sarktı. Avukatın bürosunda bulunan 3 kişi H.E.K.'yi kolundan ve kabanından tutarken, aşağıdan geçen sivil polis memurları ise bir alt katta bulunan avukatın bürosunun balkonuna çıkarak astsubayı bacaklarından tuttular. Aşağıda bulunan vatandaşlar ise binanın önündeki bir işyerinin tanıtımında kullanılan şişme tanıtım balonunu aşağıya koydular. Güçlükle yukarıdaki balkona çekilen H.E.K. tedavisi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.
Bolu 2'nci Komando Tugayı'nda görevli H.E.K.'nin geçtiğimiz yıl bir trafik kazasının ardından psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MY,TB(MÇ/AK) (FOTOĞRAFLI)