SAMSUN'da 20 yaşındaki Enes B., aralarında çıkan tartışma sonrası kendisini dövdüğünü öne sürdüğü 27 yaşındaki Fatih B.'yi tabancayla bacağından vurdu. Yaralı ambulans ile hastaneye kaldırılırken, 3 gün sonra askere gideceği öğrenilen Enes B. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.
Olay dün İlkadım İlçesi Kadıköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre taksi şoförlüğü yapan Enes B., Fatma B. adlı kızı müşteri olarak aracına aldı. Bu sırada rastlantı sonucu taksinin yanından geçen Fatih B., aracın içinde bulunan kız kardeşi Fatma B.'yi gördü. Taksiyi durdurup yanına giden Fatih B., sürücü Enes B.'ye, "Kardeşimin senin aracında ne işi var, niye geziyorsunuz ?" dedi. Enes B. de, "Ben taksiciyim, aracıma müşteri olarak bindi, gezmiyoruz" diyerek cevap verdi.
DÖVÜLÜNCE SİLAHLA GELDİ
İkili arasında kavga çıktı. Kavgada Fatih B. tarafından dövülen Enes B., aracıyla eve gidip ruhsatsız tabancasını alarak geri geldi. Cadde üzerinde Fatih B.'yi bulan Enes B. tabancasını ateşledi. Saldırıda sağ bacağından vurulan Fatih B. ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan Enes B. ise yaklaşık bir saat sonra kullandığı tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 
3 GÜN SONRA ASKERE GİDECEKTİ
Önümüzdeki perşembe günü vatani görevini yapmaya gideceği öğrenilen şüpheli Enes B., polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HÇ(MS/AK)(FOTOĞRAF)