ADANA'da 26 yaşındaki Serdal Özel, kendisini terk eden sevgilisinin evinin bulunduğu yola ve duvarlara aşk mesajları yazıp barışmaya ikna etmeye çalıştı. Özel şikayet üzerine gözaltına alınırken, polis delillerin silinmemesi için  2 saat nöbet tuttu.
İddiaya göre Serdal Özel, 2 yıl önce eşine boşanma davası açan 24 yaşındaki E.K. ile tanışıp birlikte yaşamaya başladı. Genç kadın, Özel'in kıskançlıkları ve evi ihmal etmesi üzerine ayrılma kararı alıp, ailesinin yanına yerleşti. Bu duruma öfkelenen Serdal Özel de E.K.'yi barışması için sürekli telefonla taciz edip, evinin önüne gelip ikna etmeye çalıştı. Genç kadının şikayeti üzerine Serdal Özel'e 3 ay uzaklaşma cezası verildi. Özel, uzaklaştırma kararına karşın bugün sabah E.K.'nin yaşadığı evin öne gelip, genç kadın ile konuşmak istedi. Ancak olumsuz yanıt alınca, sokakta bulduğu alçı parçası ile E.K.'nin evinin karşısındaki duvara 'Söyle kim için atıyor bu yürek can cazım', kaldırım ve asfaltın üzerine de kalp şekilleri çizip, 'Seni seviyorum Emo' yazdı.
'ALLAHINA KADAR SEVİYORUM' 
E.K. ve ailesinin şikayetçi olması üzerine olay yerine gelen ekipler, Serdal Özel'i gözaltına aldı. Serdal Özel, ifade için Şehit Erdoğan Çıtak Reşatbey Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Karakola götürülürken, "Allahına kadar seviyorum. Ölümüne seviyorum" diyen Serdal Özel hakkında, uzaklaştırma kararına uymadığı için 'kamu emrini yerine getirmemek' suçundan işlem yapıldı.
BU arada duvardaki yazının da suç delili olarak görüntülenmesi istendi. Olay Yeri İnceleme Şubesi'nden ekip isteyen görevli polisler, yoldan geçen yaya ve araçları yazıdan uzaklaştırmaya çalıştı. Polis memurları, yazının silinmemesi için Olay Yeri İnceleme ekipleri gelinceye kadar nöbet tuttu. Yaklaşık 2 saat süren nöbetin ardından ekipler yazıları görüntüleyip delillendirdi.