ZONGULDAK'ta, evinin bahçesindeki armut ağacından düşerek ağır yaralanan Erdemir Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı tarih öğretmeni 37 yaşındaki İbrahim Soyyiğit, hastanede 22 gündür süren yaşam savaşını kaybetti.
Evli ve 2 çocuk babası İbrahim Soyyiğit, geçen 29 Ekim'de Terakki Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde bulunan armut ağacına çıktı. Armut toplarken dengesini kaybeden Soyyiğit, yaklaşık 5 metre yükseklikten yere düştü. Ağır yaralanan Soyyiğit, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ağaçları çok sevdiği ve daha önce de bir kez ağaçtan düşerek yaralandığı belirtilen Soyyiğit, yoğun bakımda 22 gün süren yaşam savaşını kaybetti.
Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı otopsinin ardından Soyyiğit'in cenazesi, bugün yakınlarına teslim edildi. Terakki Mahallesi'nde bulunan Aslansuyu Camii'ndeki cenaze namazına Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ak Parti'li Ali Bektaş, öğretmenler, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Soyyiğit'in cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra aynı mahalledeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.