SAMSUN'da, lise 1'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki S.K., tartıştığı sınıf arkadaşı aynı yaştaki M.İ.'yi sınıfın ortasında sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan M.İ. kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, gözaltına alınan S.K., gazetecilerinin "Neden bıçakladın" sorusuna ise "Sanane" yanıtını verdi.
Olay dün Atakum İlçesi Denizevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Atakum Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencileri S.K. ile sınıf arkadaşı M.İ., geçen hafta kız meselesinden kavga etti. İki arkadaş arasında bu nedenle husumet oluştu. Dün sabah sınıfa gelen S.K. ile M.İ. arasında yine aynı nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi üzerine S.K., okula getirdiği bıçağı, arkadaşını sınıfın ortasında diğer arkadaşlarının gözü önünde sırtına sapladı. Ağır yaralanan M.İ., çağrılan ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçak darbesiyle iç organlarında hasar oluştuğu belirlenen M.İ. ameliyat edildikten sonra Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.
S.K. ise polis tarafından gözaltına alındı. Yaşının küçük oluşu nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen S.K., gazetecilerin "Neden bıçakladın?" sorusuna "Sanane" yanıtını verdi. Şüpheli öğrenci hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.