Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, () - ERZİNCAN Belediye Başkanlığı'nda çalışan 37 yaşındaki Ahmet Çıldır, su pompasındaki arızayı gidermeye çalışırken düştüğü havuzda boğularak öldü. 
Olay, bu gün saat 09.45'te, kent merkezine 15 kilmetre uzaklıkta bulunan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait Beton Asfalt Konkasör Yıkama ve Eleme Tesisi'nde meydana geldi. 11 yıldan bu yana tesiste kepçe operatörü, evli ve 2 çocuk babası Ahmet Çıldır, kum yıkama havuzunun su pompasında meydana gelen arızayı gidermek istedi. Bu sırada dengesini yitiren Ahmet Çıldır, yaklaşık 1 metre yükseklikten havuza düştü. Derinliği 4 metreyi bulan havuzda gözden kaybolan Ahmet Çıldır, arkadaşları tarafından bulunamayınca itfaiyeye haber verildi. Sevk edilen itfaiye, Ahmet Çıldır'ı havuzdan çıkardı. 112 Acil Servis ekipleri kalp masajı yaparken, çalışma arkadaşları kurtulması için dua etti. Ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Ahmet Çıldır tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ahmet Çıldır'ın düşüp hayatını kaybettiği havuz önünde bir süre önce çektirdiği fotoğrafı Facebook adresinde paylaştığı, arkadaşlarının da dikkatli olması yolunda kendisine uyarıda bulundukları ifade edildi.

FOTOĞRAFLI