Mehmet BULUT/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, 42 yaşındaki Arif Kelbaş, hafif ticari aracının içerisinde av tüfeğiyle başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay, akşam saatlerinde Hürriyet Mahallesi Boyno Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, çiftçili Arif Kelbaş, kendisine ait 27 R 4929 plakalı otomobilinin içerisinde av tüfeğiyle başına ateş açtı. Silah sesini duyanların yardımına koştuğu ve kanlar içerisinde bulduğu Kelbaş için sağlık ve polis ekiplerinden yardım istendi. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Arif Kelbaş, acil serviste yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı. Olayı haber alıp hastaneye akın eden Kelbaş'ın yakınları sinir krizleri geçirerek gözyaşı döktü.

Polis ekipleri ise Kelbaş'ın intihar ettiği aracının içerisinde bulduğu av tüfeği ile çok sayıda boş içki şişesine incelemek üzere el koydu. Av tüfeği ile yaşamına son veren Kelbaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

MB (HK/SSA) (FOTOĞRAFLI)